Vyvážený veganský oběd
Jste vegan a došla vám inspirace? Nebo vás zajímá, jak bude rostlinná strava působit na vaše tělo? Tento pokrm obsahuje všechno, co by měl oběd mít - tuky, bílkoviny, cukry, vitamíny a minerály. Rostlinná strava neunaví, ale naopak zasytí a dodá energii. Jídlo je navíc bez soli, ale stejně je dochucené, dobré a neodrovná vám ledviny :).
Časová náročnost: 45 min.
Složitost receptu: jednoduchý
Suroviny
Rýže, cibule, chilli paprika, citron, červené fazole (konzerva), zelené fazolové lusky, rajčata, avokádo, salát, olivový olej
Propláchněte a uvařte rýži. Nakrájenou cibuli osmahněte na tuku, přidejte zelené fazole nakrájené na širší proužky, celá cherry rajčata a duste pod poklicí. Když jsou rajčata rozvařená, přidejte chilli papriku, čevené propláchnuté fazole a prohřejte. Podávejte rýži pokapanou citronovou šťávou, fazolovou směs, avokádo rozmačkané s chilli a citronem a salát - na fotce je odrůda little gem, ale vy si dejte, jaký máte rádi.
Hodnocení receptu:
Ohodnoťte i vy
Doporučené recepty
Vaše názory k článku (0)
Přidejte vlastní komentář