Nedělní Trifle - recept na nepečený britský dezert

0%
Klasický moučník viktoriánské Anglie, jehož tradice sahá až do roku 1596. Trifle (v překladu maličkost) se podává o svátcích a při různých oslavách. Vyznačuje se vrstvením, ať už do velkého poháru nebo na tác. Tradiční recept je zdlouhavý a náročnější, ten náš patří k mnoha klasickým jednoduchým návodům. Je to sice kalorická bomba, ale časově i finančně nenáročná a udělá dojem.
Hodnocení receptu:
0%
Velmi slabé
0 hodnocení
Ohodnoťte i vy
0%

Doporučené recepty

Ingredience: 600 g srnčího masa z kýty 8 kuliček černého pepře a nového koření 6 kuliček jalovce 1 bobkový list 2 lžíce sádla 60 g špeku 2 velké cibule 2 …

Vaše názory k článku (0)
Seřadit: