Zeleninová směs s chutí thajské kuchyně
Lehká zeleninová směs k rýži nebo těstovinám patří k jídlům, které vás neunaví, ale zasytí. Pokud chcete, aby bylo jídlo masové, přidejte osmahnuté kuřecí maso.
Časová náročnost: 30 min.
Složitost receptu: rychlý
Suroviny
Cibule, pórek, rajče, bambusové výhonky, zelená chilli omáčka, sůl, pepř, citron, česnek, rostlinné nebo kravské mléko
Cibuli a pórek nakrájím na nudličky a restuji na troše oleje, přidám bambus, česnek, zelenou chilli omáčku, citronovou šťávu, sůl, pepř a trošku kokosového cukru. Všechno společně dusím a trošku podleju rostlinným nebo kravským mlékem. Přidám na kostky nakrájené rajče bez pecek, jen ho prohřeju, aby udrželo tvar a chuť. Podávám nejčastěji s rýží, kterou nedochucuji, ale jen pokapu citronovou šťávou.
Hodnocení receptu:
Ohodnoťte i vy
Doporučené recepty
Vaše názory k článku (0)
Přidejte vlastní komentář