Veganská omáčka z rajčat a cukety k rýži
Tato pestrá omáčka nadchne nejen vegetariány a vegany. Vyzkoušejte také zajímavý návod na dochucení rýže.
Časová náročnost: 35 min.
Složitost receptu: rychlý
Suroviny
Rajčata, cibule, tmavý cukr, olej, sůl, pepř, uzená paprika, chilli pasta, cuketa, červené fazole, citrón, rýže, sójový granulát, česnek
Nakrájím cibuli a restuji na olivovém oleji, přidám nakrájená rajčata, uvařený sójový granulát a všechny ostatní suroviny kromě rýže, citronu a fazolí. Dusím pod poklicí a pokud je potřeba, přidám trošku vody. Dochutím, přidám fazole a podávám s rýží pokapanou citronem (je to překvapivě dobré). Posypala jsem pažitkou a kokosem, ale to nemusíte.
Hodnocení receptu:
Ohodnoťte i vy
Doporučené recepty
Vaše názory k článku (0)
Přidejte vlastní komentář