Veganská květáková pizza
Recept je vhodný jako hlavní jídlo, ale také jako občerstvení pro přátele či návštěvu.
Suroviny
středně velký květák, vajíčko, cherry rajčátka, parmezán, mozarella, česnek, bazalka, oregano, sůl
Květák nasekáme na malinké kousíčky a ještě vložíme do mixéru, kde květák dosekáme. Do květáku přidáme podle chuti česnek, oregano a sůl. Směs zahustíme vajíčkem a hrstí strouhaného parmezánu. Promícháme a necháme chvilku odpočinout. Na plech si připravíme pečící papír, na který následně děláme tenké placky z připravené směsi. Placky upečeme do křupava. Ještě na teplé placky přidáme mozarellu, rajčátka a lístky bazalky. Mozarella se na placce krásně rozteče a dodá nezaměnitelnou chuť.
Hodnocení receptu:
Ohodnoťte i vy
Doporučené recepty
Vaše názory k článku (0)
Přidejte vlastní komentář