Syrové rýžové mléko
Připravte si vynikající rýžové mléko, které je vhodné i pro vitariány!
Suroviny
100 g neloupané uvařené rýže, 480 ml vody, půl až celou lžíci hnědého cukru (místo hnědého cukru je možné použít jiné sladidlo dle vlastní chuti), můžete také přidat půl lžičky vanilkového prášku pro lepší chuť
Všechny suroviny vložte do mixovací nádoby a nastavte otočný ovladač na rychlost 1. Mixér spusťte a rychle zvyšte rychlost na 10, zároveň nastavte přepínač otáček do horní polohy. Mixujte asi 2 až 3 sekundy. Mléko skladujte v ledničce a před konzumací vždy protřepejte.
Hodnocení receptu:
Ohodnoťte i vy
Doporučené recepty
Vaše názory k článku (0)
Přidejte vlastní komentář