Raw avokádová polévka s tortillovými chipsy
Připravte si vynikající polévku z avokáda, která je vhodná i pro vitariány.
Suroviny
130 g čerstvých černých fazolí, 56 g rozdrcených tortillových chipsů, 100 g čerstvé kukuřice, půl oloupaného avokáda bez pecky, půl lžičky černého pepře, stroužek česneku, půl oloupané limetky, 1/3 svazku koriandru se stonkem, kyselá smetana, 5 soudkových rajčat
Všechny přísady kromě tortillových chipsů, kukuřice a fazolí do mixovací nádoby a nasaďte víko. Ovladač nastavte na rychlost 1. Mixér následně zapněte a zvyšte na rychlost 10. Zároveň nastavte přepínač otáček do horní polohy.
Celou směs mixujte asi 6 - 7 minut, dokud nezačne unikat prudce pára z otvoru ve víku. V ten moment snižte rychlost na 2 a vytáhněte nálevku víka. Tímto otvorem vhoďte do nádoby kukuřici, fazole a tortillové chipsy. Mixujte ještě asi 10 sekund. Polévku můžete v závěru dochutit kyselou smetanou nebo snítky koriandru. Poté už je polévka připravena k servírování.
Hodnocení receptu:
Ohodnoťte i vy
Doporučené recepty
Vaše názory k článku (0)
Přidejte vlastní komentář