Lesní špenát bez mouky
Výborný špenát z toho, co nasbíráte na procházce. Vařte z přírody, vraťte se k opravdovému jídlu. Prospějete sobě i světu kolem sebe.
Časová náročnost: 45 min.
Složitost receptu: jednoduchý
Suroviny
Cibule, listový špenát, mladé kopřivy, malé lístky pampelišky, lesní česnek nebo normální, sůl, třtinový cukr, smetana nebo jogurt
Osmahnu cibulku, přidám špenát, kopřivy, pampelišku a česnek - vše nakrájené. Společně dusím a přisypu sůl, pepř a trošku cukru. Já mám ráda špenát najemno, takže zčásti rozmixuji ponorným mixérem. Těsně před dovařením přidám smetanu nebo jogurt a jím s vajíčkem a bramborem nebo knedlíkem jako klasický špenát.
Hodnocení receptu:
Ohodnoťte i vy
Doporučené recepty
Vaše názory k článku (0)
Přidejte vlastní komentář