Egyptský pita chleba

0%
Domácí pita chleba je lehčí než ten náš a má mnoho použití. Naplňte ho jako hamburger, sýrem, salátem nebo tradičně falafelem. Já ho dělám na grilu, ale jde to i na sucho na pánvi. Za ideálních podmínek se placka nafoukne do takového jako balonku, vy ho rozříznete a naplníte. Pokud se nafoukne jen zčásti nebo vůbec, nic se neděje, použijte ho jako tortillu nebo podávejte k polévce.
Hodnocení receptu:
0%
Velmi slabé
0 hodnocení
Ohodnoťte i vy
0%

Doporučené recepty

Ingredience: 3 ks velkých brambor 300 ml mléka 150 ml smetany na vaření 1 l zeleninového vývaru 100 g anglické slaniny 3 ks stroužku česneku 1 ks větší cibule 3 …

Vaše názory k článku (0)
Seřadit: