Raw dýňové latté
Dodejte latté nový rozměr a novou chuť a přidejte do něj kousky uvařené dýně. Latté získá nezaměnitelnou chuť, kterou si ihned zamilujete.
Suroviny
60 g uvařené dýně, popřípadě dýně z konzervy, 240 ml sojového nebo nízkotučného mléka, 60 ml horké silné kávy, čtvrt lžičky mleté skořice a muškátového oříšku, lžíce hoblinek z bílé čokolády
Všechny přísady vložte do mixovací nádoby. Nastavte rychlost 1 a zapněte. Poté zvyšte rychlost na 10 a přepínač otáček nastavte do horní polohy. Mixujte asi minutu. Tím získáte požadovanou konzistenci. Latté si pak můžete dle vlastní fantazie dozdobit.
Hodnocení receptu:
Ohodnoťte i vy
Doporučené recepty
Vaše názory k článku (0)
Přidejte vlastní komentář