Jahodový Trifle bez šlehačky a cukru

0%
Klasický moučník viktoriánské Anglie, jehož tradice sahá až do roku 1596. Trifle (v překladu maličkost) se podává o svátcích a při různých oslavách. Vyznačuje se vrstvením, ať už do velkého poháru nebo na tác. Tradiční recept je zdlouhavý, náročnější a opravdu kalorický - ten náš patří k mnoha klasickým jednoduchým návodům a tentokrát navíc bez šlehačky. Já jsem dnes použila wafle, ale vy můžete spotřebovat zbytek buchty nebo piškoty. Trifle je tedy časově i finančně nenáročný a udělá dojem.
Hodnocení receptu:
0%
Velmi slabé
0 hodnocení
Ohodnoťte i vy
0%

Doporučené recepty

Co potřebuješ: 2 hrnky polohrubé mouky 1 hrnek moučkového cukru 1 prášek do pečiva 2 celá vejce 1/2 hrnku oleje 2 dl ananasového džusu 1/2 hrnku …

Vaše názory k článku (0)
Seřadit: