Gnocchi s tuňákem a řapíkatým celerem
Recept s často opomíjeným řapíkatým celerem a sýrovou omáčkou, bez eidamu a smetany. Rychlovka, která vždy dopadne dobře :).
Časová náročnost: 35 min.
Složitost receptu: jednoduchý
Suroviny
Gnocchi, tuňák v plechovce, bylinky, řapíkatý celer, sůl, pepř, lučina, muškátový ořech
Na tuku osmahnu bylinky, které mám po ruce (petržel, rukola, mangold) a přidám k nim na drobno nakrájený řapíkatý celer. Vše restuji a po asi 10ti minutách přidám malou kostku lučiny nebo paloučku a uvařené gnocchi. Dochutím solí, pepřem a muškátovým ořechem. Na talíři přidám tuňáka. Ať vám chutná!
Hodnocení receptu:
Ohodnoťte i vy
Doporučené recepty
Vaše názory k článku (0)
Přidejte vlastní komentář