Kouzlo nádobí s nepřilnavým diamantovým povrchem
Stává se vám, že připálíte oběd, který děláte pro svoji rodinu? Vyzkoušeli jste proto teflonové nádobí, ale výsledek byl stejný? Nyní se vám to už nemusí stávat, protože se na trhu objevilo nádobí Swiss Diamond, které je vyrobeno ve Švýcarsku ekologickým výrobním procesem.
Swiss Diamond® je v současnosti k dostání ve více než 38 zemích po celém světě a každý rok se otevírají nové trhy. Zákazníci oceňují dlouhověkost a snadnou údržbu nádobí Swiss Diamond®. Spotřebitelé, kterým záleží na zdraví svých rodin, si vybírají švýcarský Diamond® jako bezpečný, ekologický a bezolejový způsob vaření.
Nádobí s diamantovým povrchem
Swiss Diamond je nepřilnavé nádobí, které je vyrobeno ze stabilního litého hliníku. Hliníkový odlitek se nikdy neroztáhne a dokonale plochá základna rovnoměrně rozděluje teplo a nehýbá se ani neotáčí.
Společnost začala zkoušet nové metody zlepšování povlaku nádobí, přičemž hlavními kritérii byla lepší tvrdost a vynikající tepelná vodivost. Tak bylo přistoupeno k používání diamantů, které jsou nejtěžší přírodní látkou a jejich nízké koeficienty tření jim dodávají přirozené vlastnosti pro nelepivost a zlepšují tak výkon nanášeného povlaku na nádobí.
Nádobí má patentovaný nepropustný nátěr, který je vyztužen reálnými diamantovými částicemi.
Povrch nádobí Swiss Diamond je pokryt nepřilnavou vrstvou obsahující až 200.000 krystalů diamantu. Povrch s diamanty zaručuje odolnost, je přirozeně nelepený a vede teplo lépe než kterýkoli jiný kov. Zaručuje tak vynikající kombinaci pro dokonalou kvalitu vaření.
Chutnější, šťavnatější a přitom zdravější pokrmy
Díky nádobí Swiss Diamond je zelenina chutnější než z klasického nádobí, i její barva je výraznější, například mrkev s hráškem nemají po uvaření vybledlou barvu.
Potraviny se nemusí prakticky vůbec solit, nebo jen velmi málo. Například maso obsahuje svou vlastní sůl, která se přípravou v nádobí s diamantovými krystalky uvolní a maso je tak slané i bez přidání soli. Navíc maso neztratí při přípravě v nádobí Swiss svou hmotnost v takové míře jak při přípravě v klasickém nádobí, či troubě. Dokonce je chutnější a šťavnatější jak při klasickém pečení.
Na tomto nádobí lze vařit bez oleje a umývá se pouze teplou mýdlovou vodou. Není třeba žádného dalšího čištění ani namáčení.
Nádobí s doživotní zárukou pro profesionály i do domácnosti
Nepřilnavé nádobí Swiss Diamond je doporučeno jak pro profesionální použití např. v restauracích, hotelích i školních jídelnách, tak pro běžné vaření v domácnostech. Ergonomická rukojeť je navržená pro pohodlí a rovnováhu a zůstává chladná i na varné desce.
Všechny produkty Swiss Diamond jsou bezpečné pro pečení v troubě až do 260 stupňů C. Nádobí je vhodné pro použití na plynových a elektrických varných deskách. Pro vaření na indukčních deskách je vyvinuta samostatná série.
Používání tohoto nádobí šetří energie, vodu, čas i čistící prostředky. Výrobce tohoto nádobí zaručuje kvalitu, odolnost a velkou trvanlivost všech výrobků a poskytuje na své výrobky doživotní záruku.