Podle čeho vybrat kvalitní mlýnek na maso?

Avatar

Podle čeho vybrat kvalitní mlýnek na maso?

Lenka (0 příspěvků) Pondělí 31.10.2016 | 10:16:00

Podle čeho vybíráte mlýnek na maso? Potřebuju opravdu kvalitní... Díky za tipy.
Avatar

Podle čeho vybrat kvalitní mlýnek na maso?

Aiko (4 příspěvky) Pátek 04.11.2016 | 12:24:10

Nejlepší je podle mě litinový, sice stojí víc, než ocelový, ale nehrozí reznutí a je mnohem odolnější. V řeznictví a restauracích se dost používá značka Porkert.
Avatar

Podle čeho vybrat kvalitní mlýnek na maso?

Saša (13 příspěvků) Úterý 25.07.2017 | 08:47:25

Já mám multifunkční z nerezu, byl dražší, ale hodí se jak na maso, tak i k lisování ovoce a zeleniny. Dokonce s ním děláme i párky a klobásy :-).