Nedělní Trifle - recept na nepečený britský dezert

0%
Klasický moučník viktoriánské Anglie, jehož tradice sahá až do roku 1596. Trifle (v překladu maličkost) se podává o svátcích a při různých oslavách. Vyznačuje se vrstvením, ať už do velkého poháru nebo na tác. Tradiční recept je zdlouhavý a náročnější, ten náš patří k mnoha klasickým jednoduchým návodům. Je to sice kalorická bomba, ale časově i finančně nenáročná a udělá dojem.
Hodnocení receptu:
0%
Velmi slabé
0 hodnocení
Ohodnoťte i vy
0%

Doporučené recepty

Ingredience: Těsto: 50 g hladké mouky 150 g polohrubé mouky 100 ml piva (zde Budvar 10°) 1/2 Hery či jiný podobný tuk Náplň: 3 hrsti …

Vaše názory k článku (0)
Seřadit: