Veganské lasagne z mladých cuket s marinovaným lilkem a raw sýrem
Z úžasných čerstvých surovin si připravíte skvělé hlavní jídlo, kterému nikdo neodolá. Recept si v průběhu přípravy upravte podle vlastních chutí a doveďte ho tak k naprosté dokonalosti. Fantazii se meze nekladou.
Suroviny
mladé cuketky, čerstvý lilek, raw sýr, kešu oříšky, sušené kvasnice, olivový olej, provensálská hořčice, sůl a česnek
Nakrájejte mladé cuketky na co nejtenčí plátky. Dále si připravte kešu oříšky, které rozmixujte v poměru 1:1 s kvasnicemi. V misce si připravte směs z lilku, který si nakrájíte na kostičky, olivového oleje, česneku, soli a lžičky provensálské hořčice.
Lilek nechejte v této směsi chvíli naložený, získá tak skvělou chuť. Koření, hořčici, česnek si do směsi dejte podle vlastní chuti. Poté naskládejte do mírně vymazaného pekáče cuketky, na to vrstvěte raw sýr a směs z lilku. Takto pokračujte až po okraj pekáče. Poté dejte zapéct.
Hodnocení receptu:
Ohodnoťte i vy
Doporučené recepty
Vaše názory k článku (0)
Přidejte vlastní komentář