Těstoviny s vajíčkem, pestem a lahůdkovým droždím
Neobyčejně obyčejné chutě. Takový je recept s lahůdkovým droždím. Je to speciální droždí, dá se s ním dochutit třeba i polévka. Chutná trochu jako droždí s parmezánem a je moc moc zdravé! A kdo droždí nemá rád, tak si tam dá co chce, třeba sýr, nebo nic. Ale mělo by se to droždí jíst.....
Časová náročnost: 40 min.
Složitost receptu: rychlý
Suroviny
Těstoviny, vajíčka, pesto, sůl, pepř, mléko, lahůdkové droždí a rajčata
Smíchám vajíčka, pesto, sůl, pepř a mléko - na jedno vajíčko, jeden panák. Těstoviny uvařím v hodně slané vodě - slaná má být jako moře, říkají Italové. Na tuku trošku osmahnu těstoviny, zaleji je vajíčkovou směsí a nechám minutku na ohni, aby vajíčka nebyla úplně sražená a celá směs byla vláčná. Nakonec posypu lahůdkovým droždím, které koupíte ve zdravé výživě a pokladu rajčaty.
Hodnocení receptu:
Ohodnoťte i vy
Doporučené recepty
Vaše názory k článku (0)
Přidejte vlastní komentář