Rybí pekáč na mandarinkách
Různé druhy mořských plodů a ryb, pečených v jedné nádobě, známe hlavně z dovolené. Za zkoušku ale stojí také rybí pekáč, tak trochu po našem.
Časová náročnost: 30 min.
Složitost receptu: jednoduchý
Suroviny
Makrela, treska, mandarinky, máslo, kmín, sůl, chilli, pórek, petržel, sušená drcená rajčata, sušený česnek
Tento recept je velmi jednoduchý, ryby okořeňte, obložte mandarinkami, pórkem a máslem. Pokud jsou ryby v celku, okořeňte je i zevniř a nacpěte do nich měsíčky mandarinek a máslo. Pečte na 200°C, před koncem pečení přidejte petržel. Druhy ryb můžete obměňovat a podávat s pečivem.
Hodnocení receptu:
Ohodnoťte i vy
Doporučené recepty
Vaše názory k článku (0)
Přidejte vlastní komentář