Raw čedarová polévka
Připravte si vynikající a zdravou raw polévku z čedaru.
Suroviny
115 g sýru čedar, 480 ml kuřecího vývaru, 30 ml bílého vína, 2 brambory, 2 jablka granny smith, 1 řapík celeru, čtvrt cibule, špetka sušeného tymiánu, špetka muškátového oříšku, špetka bílého pepře.
Cibuli oloupejte, celer rozpulte, jablka nakrájejte na čtvrtky a brambory upečte a nakrájejte na čtvrtky. Všechny připravené suroviny vložte do mixovací nádoby (kromě sýru) a nastavte na rychlost 1. Zapněte mixér a rychlost zvyšte na 10. Přepínač otáček nastavte do horní polohy.
Celou směs mixujte asi 6 - 7 minut, do té doby dokud nezačne prudce unikat pára z otvoru ve víku. Poté otáčky snižte na 4 a vytáhněte nálevku víka. Do mixovací nádoby vhoďte nastrouhaný sýr a mixujte ještě asi 15 sekund. Polévka je poté připravena k servírování. Polévku můžete také dochutit kyselou smetanou nebo na kostky nakrájeným jablkem. Dobrou chuť!
Hodnocení receptu:
Ohodnoťte i vy
Doporučené recepty
Vaše názory k článku (0)
Přidejte vlastní komentář