Hráškový krém s mátou, chilli a jogurtem
Vyletněný recept na lehounkou polévku, která zasytí, ale neunaví :).
Časová náročnost: 40 min.
Suroviny
Zelený hrášek, cibule, máta, česnek, chilli, jogurt, sůl, pepř, pórek
Hrášek vhodím do vroucí vody a vařím. Snažím se nevařit ve velkém množství, ale spíše vodu dle pořeby přilévat, aby polévka nebyla moc řídká a nemusela se zahušťovat.
K uvařenému hrášku přidám sůl, pepř, česnek, pórek, pár lístků máty a asi ještě 5 - 10 minut vařím. Vše rozmixuji ponorným mixérem do hladka a při podávání přidám na talíř jogurt a posypu chilli.
Hodnocení receptu:
Ohodnoťte i vy
Doporučené recepty
Vaše názory k článku (0)
Přidejte vlastní komentář