Zapečené šťavnaté kuře s tandoori masala
Časová náročnost: 70 min.
Složitost receptu: jednoduchý
Ingredience:
800 g kuřecích prsou
100 g majolky
50 g tatarské omáčky
100 g tence krájených plátků z vepřového kolene (nebo šunky)
2 lžíce tandoori masala, trocha soli
Postup:
Majolku a tatarskou omáčku smícháme s tandoori. Maso opláchneme, osušíme, lehce osolíme a každé prso obalíme dvěma plátky kolene.
Naskládáme do zapékací mísy a rozetřeme na ně tandoori směs.
Zakryjeme alobalem a pečeme asi 40 minut při 190 °C.
Podáváme s brambory, rýží, pečivem, zeleninovým salátem...
Hodnocení receptu:
Ohodnoťte i vy
Doporučené recepty
Vaše názory k článku (0)
Přidejte vlastní komentář