Proteinové fazolové špagety s avokádem
Protože v jednoduchosti je krása...... Špagety z černých fazolí koupíte ve specializovaných obchodech a zdravých výživách. Jsou vyrobené pouze z fazolí a vody, tudíž mají vysoký obsah proteinu, ale neobsahují lepek. Avokádová omáčka je jednoduchá, lehká a krémová.
Časová náročnost: 45 min.
Suroviny
200g špaget z černých fazolí, 2 avokáda, olej, česnek, sůl, chilli, rucola, šalotka
Špagety uvařte podle návodu na obalu. Šalotku nakrájenou na drobno restujte do růžova, přidejte česnek a koření. Avokádo rozmačkejte vidličkou nebo rozmixujte v robotu. Směs cibule a koření smíchejte s avokádem, podávejte se špagetami a čerstvou rucolou.
Hodnocení receptu:
Ohodnoťte i vy
Doporučené recepty
Vaše názory k článku (0)
Přidejte vlastní komentář