Opravdová pizza - jak ji připravit doma - recept

0%
Chcete, aby se z vaší kuchyně stala italská pizzerie? Postup se možná zdá složitý, ale není a když chytíte grif s válením a vytahováním zjistíte, že je lepší si pizzu upéct než objednat. Toto je recept na 6 pizz, co si na ně dáte, je na vás. Já to dělám tak, že odeberu jen dva díly těsta a ty upeču. Zbytek si nechám na další den nebo dva, kdy ho uchovávám v lednici a hodinku před pečením ho nechám v pokojové teplotě rozkynout. Těsto vydrží i 3 dny, takže třeba celý víkend můžete vyrábět čerstvou pizzu. O receptu na kvalitní rajčatovou omáčku si řekneme příště.
Hodnocení receptu:
0%
Velmi slabé
0 hodnocení
Ohodnoťte i vy
0%

Doporučené recepty

Uvařím velmi silnou kávu - může to být espresso, ale zjistila jsem, že je na to nejlepší obyčejná rozpustná káva (raději ne ta nejlevnější). Do kávy přidám sladidlo podle …

Vaše názory k článku (0)
Seřadit: