Lilek na grilu s mozzarellou a pestem
Časová náročnost: 60 min.
Složitost receptu: jednoduchý
Ingredience:
200 g rajčatového pesta
1 stroužek česneku
100 g mozzarelly
100 g goudy
tymián, sůl, pepř
1 středně velká nasekaná červená cibule
olivový olej, asi dvě lžíce
Postup:
Lilek rozpůlíme, vydlabeme vnitřek, aby vznikla centimetrová skořepinka a vnitřek osolíme.
Po hodině z něj slijeme šťávu, kterou pustil, opláchneme jej a osušíme. Vnitřek vymažeme olejem a grilujeme 30 minut.
V misce smícháme rajčatové pesto se smetanou, stroužkem česneku, cibulí, pepřem, solí, tymiánem a nastrouhanou mozzarellou a goudou. Směs vložíme do lilkové misky a pomalu grilujeme ještě asi 20 minut.
Hodnocení receptu:
Ohodnoťte i vy
Doporučené recepty
Vaše názory k článku (0)
Přidejte vlastní komentář