Flammkuchen - recept

0%
Cibule, smetana, slanina na hodně tenoučké placce - to je základní Alsaský koláč, který lze připravovat v mnoha variantách. Ať kynutý nebo bez kvasnic, vegetariánský, veganský i podzimní se skořicí a jablky. Tato křupavá specialita má dlouhou tradici v německy mluvících zemích. Flammkuchen původně sloužil jako test pro měření teploty trouby na pečení chleba. Když byl hodně rychle tmavý, trouba musela chladnout. Pokud tento klasický pokrm neznáte, neváhejte a vyzkoušejte náš nekynutý recept. Podává se samotný, v létě se salátem nebo v zimě s polévkou.
Hodnocení receptu:
0%
Velmi slabé
0 hodnocení
Ohodnoťte i vy
0%

Doporučené recepty

Ingredience: 2 celá, zcela čerstvá! vajíčka 3 lžíce cukru moučka 200 ml smetany ke šlehání 1 tabulka kvalitní čokolády (nejlépe hořké, ne na vaření) špetka …

Vaše názory k článku (0)
Seřadit: