Batáty s tofu směsí
Nevíte, jak připravit v zahraničí tolik oblíbené sladké brambory? Tady je návod na pečené Batáty s tofu směsí. Pryč je také doba, kdy bylo tofu odporná gumová hmota. Najděte si značku, která vám vyhovuje, nekupujte to nejlevnější a určitě si pochutnáte.
Časová náročnost: 45 min.
Složitost receptu: jednoduchý
Suroviny
Batáty, marinované tofu, cibule, pórek, červené fazole (plech), kmín, chilli pasta, olivový olej
Nejjednodušší způsob, jak upravit batáty, je pečení. Dnes je budeme péct rozpůlené. Sladké brambory jsou trochu tvrdé a pečení na půl bude rychlejší. Bramboru rozpůlíme i se šlupkou, pokapeme olejem a vodou, posypeme solí, pepřem a zamotáme do alobalu. Pečeme na 180 stupňů, dokud nebudou na vpich měkké. Tofu nakrájíme na kostky a osmahneme na cibulce, přidáme ostatní suroviny, ještě pár minut restujeme, trošku podlijeme vodou a necháme dusit. Směs podáváme s batáty, které jdou po upečení lžičkou nebo vidličkou lehce vydlábnout ze slupky.
Hodnocení receptu:
Ohodnoťte i vy
Doporučené recepty
Vaše názory k článku (0)
Přidejte vlastní komentář